Perheviikonlopun kunniaksi päätin kokeilla tätä Me Naiset -lehdestä löytynyttä ohjetta. Tein kakun lauantaina, mutta söimme sitä vasta sunnuntaina. Pidensin paistoaikaa koska kakku näytti niin raa-alta, mutta syödessä totesin, että se oli ehkä tarkoituskin. Kakku tuntui todella tiiviiltä ja dumlepalat turhan kovilta ja tahmeilta. Olisi siis varmaan pitänyt pidättäytyä ohjeen mukaisessa paistoajassa ja jättää jääkaappisäilytys väliin.. Kokeilen kyllä uudestaan, niin mielenkiintoinen herkku tämä oli!

150g voita tai margariinia

3 munaa

2 dl sokeria

3,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaakaojauhetta

12 kpl Dumle-karkkeja

Kuorrutus:

100g maitosuklaata

100g tummaa suklaata

2 dl suolapähkinöitä

Sulata rasva. Vatkaa munat ja sokeri. Yhdistä jauhot, lisää ne ja rasva muna-sokerivaahtoon. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paloittele karkit ja painele ne taikinaan. Paista 200 asteessa 10-12 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja irroita sitten vuoasta.

Sulata kuorrutteen suklaat erikseen. Kaada pähkinät kakulle ja valuta päälle suklaat.