Rohkenen tämän ohjeen jo paljastaa, vaikka maistiaiset ovatkin vasta edessä. Suunnittelin kakun valmiiden ohjeiden pohjalta, täytemassa ainakin maistui erittäin hyvältä!

Pohja:

180g kaurakeksejä

75 g margariinia

Täyte:

3 prk lakkajogurttia (Juustoportti)

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl lakkahilloa

2 dl vispikermaa

5 liivatetta

pieni loraus sitruunamehua

Murskaa keksit pakastepussissa tai tehosekoittimessa. Sulata rasva, sekoita keksinmurut joukkoon. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja hiukan reunoillekin.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita jogurtti, tuorejuusto ja hillo keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurttiseos kermavaahtoon. Sulata liivatteet sitruunamehutilkkaan, lisää ohuena nauhana voimakkaasthi vatkaten jogurtti-kermaseokseen. Kaada täyte vuokaan ja hyydytä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Koristele haluamallasi tavalla, esim. levittämällä ohut kerros hilloa kakun päälle tai suklaarouheella tms.